Clown's life

Egy vérbeli bohóc

„Szerintem az a rock and roll, hogy elmondod a véleményed, akkor is, ha veszélyekkel jár, nem tojsz be, ha emiatt valaki elfordul tőled."

Ákos

Hangulat

The Fray - How to save a life

"Where did I go wrong, I lost a friend"

Pillanat

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Olvas

    Címkék

    ákos (9) belhon (5) bringa (13) buli (1) film (11) foci (7) friends (23) gamez (3) gasztro (11) gondolkodik (83) idézget (37) jövő (27) képben (5) kiállítás (3) kocka (10) komikus (20) koncert (10) könyv (8) kreatív (15) külhon (12) lak (2) mindennapok (75) mobilkép (5) mozgókép (12) múlt (17) offer (14) párperc (36) pszf (28) reklám (6) sdf (3) snowsport (5) túra (2) vik (21) világ (38) zene (64) zöld (4) Címkefelhő

    Hello Bori

    2009.12.28. 02:16 :: Franyek

    Ez a tegnap este kicsit olyan volt, mint mikor a kisgyerek félév után beszabadul a játékboltba. Tobzódtam.

    8-kor volt kapunyitás, de mi Sz-szel nem nagyon szerettünk volna oda menni addigra, mert tuti nem lesz semmi 9ig, és akkor is max valami előzenekar, szóval urak leszünk és késünk. Ez annyira jól sikeredet, hogy 9-kor még a Borároson álldogáltunk, mert összefutottunk R-ékkel és muszáj volt egy félórát beszélni velük. Én meg 10 percenként, mint valami vekker, hogy mennyi kéne, mert hát be voltam zsongva, meg ismertem a Gödör ruhatárat. Ahol természetesen nem nagyon változott a helyzet. 6 km-es sor. Ha beálltunk volna a végére, akkor koncert végére tuti leadjuk a kabátunk, de nem így történt és a várakozásunk 10 percre lerövidült. Aztán "igyunk valamit" sem volt egyszerű. Igazából én már menni akartam be, de neeem, valamit muszáj inni. 20 perc alatt meg volt a szajré. Nyomás a parkettre, de előbb egy telefon. Ügyesen, és gyorsan le is rendeztem. Meg is lett T. Nyomás.

    Nagy hévvel beindultunk a koncert terembe, ami még teljesen új volt számomra. Nem tudtam, hogy van egy ilyen órási terem a Gödörben, amiről később kiderült, hogy kb 3-4x volt eddig használva és az lett volna a Nemzeti nagy színpada, de hát az nem úgy lett.

    Egyik pillanatról a másikra hirtelen a 4-5. sorban találtuk magunkat (aztán koncert végére volt az már vagy 3. is), ahol már az Óriás zenekar koncertjének a végét hallgattuk. Nem volt annyira rossz, de szerintem nem nagyon fogok törekedni arra, hogy eljussak a koncertjükre, meg hát, mi BORIÉRT jöttünk. 3 szám után vége lett. "A kisteremben Frenák Pál társulata lép fel." Mondta be a bárpultnál mellettem álló úriember. Kössz, de innen most ki nem állok. Aztán vártunk, vártunk, vártunk (közben hallgattuk T szórakoztató műsorát és egyéb mókás stroyjainakt) és végül csak kilépett a néni a színpadra.

    Borival kapcsolatban elég változatos a véleményem. Régebben, mikor megjelent a Labamba, akkor annyira nem kedveltem. A dalai egész jók voltak, de a személyért annyira nem rajongtam. Nem tudom miért, nem volt szimpi. Aztán eltelt ugye vagy 2-3 év és ez egy kicsit megváltozott. Lehet csak annyi történt, hogy jobban belemélyültem a munkáiba? Vagy csak benőtt a fejem? Nem tudom. Lényeg, hogy tegnap este csak erősítette azt a tényt, hogy szememben egy nagyon szimpatikus ember. Tele szeretettel, ami talán össze is fogta a közönséget. Egyik számnál (sajnos nem tudom, hogy melyik volt az, lehet megkövezni) megkérte a közönséget, hogy mindenki öleljen meg valakit. Függetlenül, hogy ismerős vagy idegen, és a közönség nagy %-ka meg is tette ezt. Jó érzés volt körbe nézni. Talán ha Pesti emberek nem ódzkodnának egy ilyen felkérés hallatán, akkor ez a város is barátságosabb lenne.

    Valaki régebben azt mondta, hogy a bölcsész lányok nagy része szeretne olyan lenni, mint ő. Akkor még nem nagyon értettem a dolgot, de tegnap ez kétségtelenné vált számomra. Bori egy díva. A magyar pop kultúra megkerülhetetlen nagyasasszonya, egy igazi egyéniség. Megérinthető érinthetetlen, akinek, még a lányok is elnézik, hogy ha a felcsúszott szoknyáját folyton húzogatja lefelé.

    Amikor bedurrant a buli, akkor én elkezdtem pörögni. Szerintem a pulzusom gyorsan az egekbe szökkent és jött a tánc, az ugrálás, az ordibálás, amit a körülöttünk lévők sokszor nem igazán díjazták, amit soha se fogok megérteni. Ne nézzen már rám csúnyán valaki, mert ugrálás közben véletlen rálépek a cipőjére! Nem pogózni kezdtem el, hanem igyekeztem mást kevésbé zavarva jól érezni magam. Néhol nem jön össze, de szerintem ez benne van a koncert látogatás pakliban. Meg szerintem nem csak fejbólogatásra kellene eljönni egy ilyen jó kis bulira, de ez már más kérdés.

    Akadt 1-2 dal, amit nem igazán ismertem, ezért nagyon boldog lettem volna, hogy ha a zene mellett a szövegeket is hallom, de sajnos ez helyenként (konkréten ott, ahol lövésem nem volt a szövegekről) nem nagyon jött össze. Ezt annyira nem díjaztam. Ettől eltekintve le a kalappal, nagyon ott volt a buli. A régi számok mind kaptak valami pluszt, amitől kicsit újnak hangzottak, de a váz maradt. Az új album dalai, meg majdnem lemez hűen megszólaltak, amik meg azért voltak újak, mert élőben még nem hallottam őket. Igaz a végére kezdtem energia ügyileg leereszteni, de én nagyon jól éreztem magam. Köszönöm.

    A végén pedig szereztem egy dobverőt. Aminek pluszban nagyon örültem. Életemben egyszer lett volna alkalmam szerezni dobverőt (Bánfalvy Sanyiét...:(), ami azért nem lett az enyém, mert a mellettem álló úriember (aki szintén rá markolt a dobverőre) egy fejjel magasabb volt nálam, és egy cseppel erősebb volt. Szóval akkor vesztettem, de most szinte az ölembe hullott. :)

    "Kevesebb koncerted van a repesszió miatt?"

    Ez pedig egy gyöngyszem a magyar újságíróktól. Nice.

    3 komment

    Címkék: zene friends koncert

    A bejegyzés trackback címe:

    https://franyek.blog.hu/api/trackback/id/tr441627515

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Zsuzsiráf 2009.12.28. 12:32:18

    :( te puta, olyan irigy vagyok :(

    Franyek 2009.12.28. 16:39:27

    Sajnálom. Nem rajtam múlott... :(

    Zsuzsiráf 2009.12.28. 19:48:03

    de Budapest Bárra megyünk!!!! :)
    süti beállítások módosítása