Clown's life

Egy vérbeli bohóc

„Szerintem az a rock and roll, hogy elmondod a véleményed, akkor is, ha veszélyekkel jár, nem tojsz be, ha emiatt valaki elfordul tőled."

Ákos

Hangulat

The Fray - How to save a life

"Where did I go wrong, I lost a friend"

Pillanat

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Olvas

    Címkék

    ákos (9) belhon (5) bringa (13) buli (1) film (11) foci (7) friends (23) gamez (3) gasztro (11) gondolkodik (83) idézget (37) jövő (27) képben (5) kiállítás (3) kocka (10) komikus (20) koncert (10) könyv (8) kreatív (15) külhon (12) lak (2) mindennapok (75) mobilkép (5) mozgókép (12) múlt (17) offer (14) párperc (36) pszf (28) reklám (6) sdf (3) snowsport (5) túra (2) vik (21) világ (38) zene (64) zöld (4) Címkefelhő

    "ő már csak ilyen"

    2009.11.12. 23:19 :: Franyek

    Ha a HÉVen nálam lett volna a laptop, akkor tuti felcsaptam volna és már ott elkezdem  volna írni. Rengeteg karaktert halmoztam volna egymás hegyére, hátára és a végén elolvastam volna és azt mondtam volna magamnak, hogy annyira nem lehetsz szemét, hogy ezt meg is jelenteted. Nem teszem, csak érintem. (egy érintőegyenessel XD)

    Vagy talán már az sem. Kár a karaktert pazarolni erre, a szót, a gondolatot, az időt... stb. vagy talán mégis... (a szerző próbálja leszűrni a tanulságot az esetből, de fáj a feje és így nehezen megy.)

    Miért tanulunk? Más lekörözéséért? Ösztöndíjért? Sikerért? Felvágásért? Az optimális válasz nem a költői kérdéseim között keresendő. Persze lehetnek ezek is az okok, de nem hinném, hogy ezért kell. Én legalább is magamért tanulok. Most, hogy már rájöttem, hogy mit szeretnék kezdeni a tyúkszaros életemmel, látom a célt, csak az út ezen keresztül vezet. Ebből egyenesen következik, hogy nem idegesít fel, hogy ha valaki jobb nálam. Van ez így. Gyakorlatias ember vagyok és a tanulás nem megy olyan egyszerűen nálam. Ha pedig nem tudom az anyagot, akkor így is, úgy is megbuktatnak. Persze sokan hisznek a pletykáknak, hogy ÚGY IS MEGBUKSZ HAHAHA *sok egyetemi tanár röhög a markában*, de majdnem három és féléves felsőoktatási tapasztalatom nem ezt mondja. Ha rendesen megtanulom, akkor átmegyek, ha nem, akkor nem. Ennyi a titka. Nem is kenyerem az irigykedés. Ha megdolgozott érte, akkor megkapja, ha nem akkor nem. Mit kell ezen annyira csodálkozni?! Ha pedig egy ilyen "BUTA" ember, mint én is képes néha sikereket elérni, akkor más miért nem?! Ennyi.

    Aztán haza úton lévő morfondírozás közben megtalált a megfelelő gondolat.

    "Karnyújtásnyi körben felelős vagy a világért..."

    Ákos

    Igen. Nem tudom, hogy erre, hogy lehetne érett módon reagálni. Lehet sehogy se fogok. Pedig már 2 pohár megtelt, és készülőben a harmadik.

    3 komment

    Címkék: vik gondolkodik

    A bejegyzés trackback címe:

    https://franyek.blog.hu/api/trackback/id/tr631521495

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Zsuzsiráf 2009.11.12. 23:34:22

    szívem öntsd ki azokat a poharakat, kár őket ezen bemocskolni.... tudod hogy a mosogatás vízpazarlás :D na de viccet félretéve, tudjuk hogy neked van igazad, és ne is törődj az ilyen kis magolós senkikkel.. te egyszerűen többet érsz. és ne gerjeszd a gyomorsavakat egy ilyen... chubakkán:D

    Franyek 2009.11.13. 00:02:27

    Az emberi hülyeség az, ami bárhol, bármikor kihoz a sodromból. Személytől függetlenül.
    Gyomorsavat pedig nem neki köszönhetem :P

    Azt pedig nyugodtan bevallhatod, hogy nálad is teli van :P

    Zsuzsiráf 2009.11.13. 10:24:33

    tele bizony... csak nálam már nem a harmadik:P
    süti beállítások módosítása