Clown's life

Egy vérbeli bohóc

„Szerintem az a rock and roll, hogy elmondod a véleményed, akkor is, ha veszélyekkel jár, nem tojsz be, ha emiatt valaki elfordul tőled."

Ákos

Hangulat

The Fray - How to save a life

"Where did I go wrong, I lost a friend"

Pillanat

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Olvas

    Címkék

    ákos (9) belhon (5) bringa (13) buli (1) film (11) foci (7) friends (23) gamez (3) gasztro (11) gondolkodik (83) idézget (37) jövő (27) képben (5) kiállítás (3) kocka (10) komikus (20) koncert (10) könyv (8) kreatív (15) külhon (12) lak (2) mindennapok (75) mobilkép (5) mozgókép (12) múlt (17) offer (14) párperc (36) pszf (28) reklám (6) sdf (3) snowsport (5) túra (2) vik (21) világ (38) zene (64) zöld (4) Címkefelhő

    Mi van a víz alatt?

    2010.10.19. 15:43 :: Franyek

    Naponta emberek tömegével érintkezünk. Pékségben a pék, a szomszéd, a tanárok, a padtársak, a kalauz, a bajtársak... stb. A napok meg csak rohannak el és egy pillanatra sem állunk meg, hogy megtudjuk, hogy valóban kik ők. Nyilván nem arra találták ki az időt, hogy minden percét az emberek megismerésével töltsük el, de vajon mi lett volna, hogy ha egyik nap az éjjel-nappalissal az aprók felett elbeszélgetnénk az időjárásról. Aztán másnap is, meg azután is és végül 2-3 hét után megismernénk őt és lehet ráeszmélnénk arra, hogy ő az az ember, aki életünk egyik problémájának megoldása.

    Itt élek a szinten már lassan 2 hónapja és nem tudom, hogy kik laknak a szomszéd szobában. Talán párszor láttam őket és köszöntem nekik, de ha szembe jönnének az utcán, akkor nem ismerném fel őket. Ez valahol szomorú, hogy nincs az embernek annyi energiája, hogy a közelében élő emberekkel megismerkedjen. Másrészt meg ... nem tudom. Itt valahogy nem lehet mentséget keresni. Vagy legalább is nem érdemes, mert csak duma az egész.

    Ui.: Bejegyzés kitalálása után 2 órával együtt utaztam a liftben a szomszéd szoba 3 lakójával és aztán a 4. is szembe jött velem. Ez itt a kezdet??

    Szólj hozzá!

    A bejegyzés trackback címe:

    https://franyek.blog.hu/api/trackback/id/tr22383718

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása