Clown's life

Egy vérbeli bohóc

„Szerintem az a rock and roll, hogy elmondod a véleményed, akkor is, ha veszélyekkel jár, nem tojsz be, ha emiatt valaki elfordul tőled."

Ákos

Hangulat

The Fray - How to save a life

"Where did I go wrong, I lost a friend"

Pillanat

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Olvas

    Címkék

    ákos (9) belhon (5) bringa (13) buli (1) film (11) foci (7) friends (23) gamez (3) gasztro (11) gondolkodik (83) idézget (37) jövő (27) képben (5) kiállítás (3) kocka (10) komikus (20) koncert (10) könyv (8) kreatív (15) külhon (12) lak (2) mindennapok (75) mobilkép (5) mozgókép (12) múlt (17) offer (14) párperc (36) pszf (28) reklám (6) sdf (3) snowsport (5) túra (2) vik (21) világ (38) zene (64) zöld (4) Címkefelhő

    a szivárvány lábánál, vagy mégse?!

    2010.01.13. 00:00 :: Franyek

    Az ember azt hitte, hogy visszajött, de nem. Az ember azt hitte, hogy elment, de nem. Az ember azt hitte, hogy szereti, de nem. Az ember azt hitte, hogy utálja, de nem.
    Először örök, aztán múlandó. Először édes, aztán keserű, aztán ízetlen, aztán eldönthetetlen. Fontos és lényegtelen. Mindig ott van, de mégsem. Valódi és hamis. Titkolózó, de nyílt.
    Sok ellentétes, de mégis igaz jelző. Mindenki számára érthetetlen, és végtelen. Nem értjük, de meg akarjuk, de mégse. Látjuk is, meg nem is.

    Annyi viszont biztos: megismételhetetlen, és felejthetetlen.

    Kicsit olyan, mint egy rozoga Trabant. Néha elindul, belelendül, de aztán lerobban. Aztán betolják és gurul tovább, és így tovább.

    Sokszor mondom magamnak, hogy ha mindenkötél szakad, akkor karrierista nőszemély leszek, mert az menne, de rá kellett jönnöm, hogy a franc se vágyik arra.
    *mindigugyanodalyukadokki* Buta Franyi.

     

     

    Ha nagy leszek akkor filmre viszem. Csak még az élet eldönti, hogy dráma vagy vígjáték lesz.

    2 komment

    A bejegyzés trackback címe:

    https://franyek.blog.hu/api/trackback/id/tr321667651

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Zsuzsiráf 2010.01.13. 10:06:44

    Csacsi ÖREG Franyim :) ...
    te tudod, hogy mi kell neked (csak ez gyakran változó), én meg mindent elrontok az elégedetlenségemmel... nem bírunk nyugton maradni...

    Franyek 2010.01.13. 12:23:25

    @Zsuzsiráf: "te tudod, hogy mi kell neked (csak ez gyakran változó)"
    ez tetszik :D

    Amúgy ez igaz is, meg nem is. Valahogy mindig ugyanaz, de mégsem. Valami változik, de valami változatlan...
    süti beállítások módosítása