Clown's life

Egy vérbeli bohóc

„Szerintem az a rock and roll, hogy elmondod a véleményed, akkor is, ha veszélyekkel jár, nem tojsz be, ha emiatt valaki elfordul tőled."

Ákos

Hangulat

The Fray - How to save a life

"Where did I go wrong, I lost a friend"

Pillanat

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Olvas

    Címkék

    ákos (9) belhon (5) bringa (13) buli (1) film (11) foci (7) friends (23) gamez (3) gasztro (11) gondolkodik (83) idézget (37) jövő (27) képben (5) kiállítás (3) kocka (10) komikus (20) koncert (10) könyv (8) kreatív (15) külhon (12) lak (2) mindennapok (75) mobilkép (5) mozgókép (12) múlt (17) offer (14) párperc (36) pszf (28) reklám (6) sdf (3) snowsport (5) túra (2) vik (21) világ (38) zene (64) zöld (4) Címkefelhő

    Támogasd a művészeket

    2009.12.13. 15:17 :: Franyek

    Nyár óta ígérgetem S-nek, hogy megnézem, ahogy árulja a portékáit a WAMP-on, de vagy lemaradtam róla, vagy nem értem rá. Most sikerült kijutnom és,mint a művészpiacozás általában most is nagyon jó volt. Meglepinek szántam a látogatásunkat Llel ,és nagy is volt a meglepődés, öröm.

    Mi is a WAMP?

    A WAMP 2006-ban azért jött létre, hogy a mindennapokban használható művészet jegyében az alkotó és a közönség minél közelebb kerüljön egymáshoz, ugyanakkor fórumot teremtsen az elérhető árú, egyedi, aktuális és színvonalas iparművészeti tárgyaknak. A havonta rendezett WAMP design piac mára az egyik legfontosabb kulturális és design fórummá nőtte ki magát. Nyáron az Erzsébet tér (volt buszpályaudvar), télen pedig a Gödör Klub ad otthont az eseménynek.

    A piacon ötvösök, grafikusok, textilesek, keramikusok, üvegművészek, recycling művészek, játékkészítők mellett több neves galéria, itthon és külföldön is díjazott valamint nemzetközileg elismert magyar tervezők és termékeik képviseltetik magukat. Olyan hangulat ez, amely eleinte újdonság volt Budapesten, később, miután bekerült a köztudatba, egy havonta várt eseménnyé nőtte ki magát.

    A mai magyar design törekvéseit támogató kezdeményezés célja az is, hogy a maga szerény eszközeivel a közízlés formálójává is válhasson, és támogassa a magyar designtermékek marketingjét és imidzsét.

    Már elég sokszor voltam kinn és mindig jó érzés ott lenni. Nem vagyok egy nagy vásárló, mert az ottani árak sok helyen nem az én pénztárcámhoz vannak méretezve, de annyira magával rangad a hely, a közösség, a kreatívitás, az igényesség, az egyediség, hogy jó érzéssel távozom mindig. Legszívesebben ma is zárásig ott lettem volna. Ez a pár órás látogatás most nagyon jól jött. I feel good. WAMPoljatok ti is.

    Szólj hozzá!

    Címkék: kreatív sdf

    A bejegyzés trackback címe:

    https://franyek.blog.hu/api/trackback/id/tr381594308

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása