Clown's life

Egy vérbeli bohóc

„Szerintem az a rock and roll, hogy elmondod a véleményed, akkor is, ha veszélyekkel jár, nem tojsz be, ha emiatt valaki elfordul tőled."

Ákos

Hangulat

The Fray - How to save a life

"Where did I go wrong, I lost a friend"

Pillanat

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Olvas

    Címkék

    ákos (9) belhon (5) bringa (13) buli (1) film (11) foci (7) friends (23) gamez (3) gasztro (11) gondolkodik (83) idézget (37) jövő (27) képben (5) kiállítás (3) kocka (10) komikus (20) koncert (10) könyv (8) kreatív (15) külhon (12) lak (2) mindennapok (75) mobilkép (5) mozgókép (12) múlt (17) offer (14) párperc (36) pszf (28) reklám (6) sdf (3) snowsport (5) túra (2) vik (21) világ (38) zene (64) zöld (4) Címkefelhő

    House S05E24 - POÉN

    2009.08.07. 18:57 :: Franyek

    Pótoltam a lemaradásom és kivégeztem az 5. évadot. Az eleje elég lightosra sikeredett, de a végére belejöttek és ha lehetne, akkor már most a 6. évadot nézném, de arra még 1-2 hetet várnom kell. Azt az állításom, mi szerint benne van az igazság, továbbra is tartom. Az utolsó rész sok mindenre választ adott.

    Sokszor érthetetlenül viselkednek az emberek. Az egy dolog, hogy ha valaki nem érti a másikat, de mikor a saját maga viselkedését sem bírja megmagyarázni, akkor ott van valami probléma. Szerintem.

    És ez, hölgyeim és uraim, a bal agyfélteke. Az az oldalunk, amelyik mindenáron választ akar találni, amelyik mindent meg akar magyarázni. Az értelmező. Ott születik a történet, hogy kik vagyunk, és miért tesszük, amit teszünk. És ő volt az is, aki tévedett. A jobb félteke előnye, hogy nem logikus. Nem választja meg, hogy melyik részleteket elemezze, olyan összefüggéseket talál, amikre te soha nem jönnél rá. Az ítélőképességedet a bamba balféknek köszönheted.

    Én nem olvasnám tovább, hogy ha nem láttad és meg akarod nézni.

    A történet elején bekerül a kórházba egy fiatal srác, aki nem bírja koordinálni a bal kezét. Dobálja a dezodorját és ok nélkül felpofozza a barátnőjét, aki nem tudja mire vélni, hogy miért tette ezt. A történet végén kiderül, hogy azért pofozta fel, mert behozta neki a dezodorját, ami az egész betegség forrása. Az a jobb agyfélteke, ami számomra mindig is tudatalatti marad. Semmi sem történik ok nélkül, még akkor sem, hogy ha ma nem tudjuk, nem értjük. Remélem az én kirakósom is egyszer a helyére kerül, mert számomra még akkor sincs megmagyarázva.

    Szólj hozzá!

    Címkék: film gondolkodik

    A bejegyzés trackback címe:

    https://franyek.blog.hu/api/trackback/id/tr691295297

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása