Clown's life

Egy vérbeli bohóc

„Szerintem az a rock and roll, hogy elmondod a véleményed, akkor is, ha veszélyekkel jár, nem tojsz be, ha emiatt valaki elfordul tőled."

Ákos

Hangulat

The Fray - How to save a life

"Where did I go wrong, I lost a friend"

Pillanat

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Olvas

    Címkék

    ákos (9) belhon (5) bringa (13) buli (1) film (11) foci (7) friends (23) gamez (3) gasztro (11) gondolkodik (83) idézget (37) jövő (27) képben (5) kiállítás (3) kocka (10) komikus (20) koncert (10) könyv (8) kreatív (15) külhon (12) lak (2) mindennapok (75) mobilkép (5) mozgókép (12) múlt (17) offer (14) párperc (36) pszf (28) reklám (6) sdf (3) snowsport (5) túra (2) vik (21) világ (38) zene (64) zöld (4) Címkefelhő

    Ácsi bácsi

    2009.03.26. 11:57 :: Franyek

    Döbbenet. Már megint mit tetszik csinálni?!

    A 40(+1) koncert sorozatról köztudott, hogy nyugodt, ülős buli. Senki se várta, hogy egy fesztivál keretein belül lesz egy koncert. Mindig is tudott meglepetéseket szerezni a művészúr. Fene se gondolta, hogy szép cipőt és szoknyát visz majd az ember Sopronba. Inkább egy gumicsizma beszerzésén gondolkodtam. Nem baj. Beférnek. Szép volt Ákos bácsi! Szeretjük az ilyen ötleteket. Plusz egy indok, hogy nem maradhatok itthon. Szép nyár indításnak nézünk elébe.

    Annak is nagyon örülök, hogy a Krúdy-estet is elhozza a Voltra. Mindig látom kiírva, hogy itt meg ott lesz, de sose tudok elmenni. Remélem azért addigra végig tudom hallgatni a pár hete beszerzett Kaland a régi királlyal-t. Bár arra nem sok esélyt látok, hogy valamikor a közeljövőben leüljek és egyben végig hallgassam.

    Szólj hozzá!

    Címkék: zene ákos offer

    A bejegyzés trackback címe:

    https://franyek.blog.hu/api/trackback/id/tr501026699

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása