Clown's life

Egy vérbeli bohóc

„Szerintem az a rock and roll, hogy elmondod a véleményed, akkor is, ha veszélyekkel jár, nem tojsz be, ha emiatt valaki elfordul tőled."

Ákos

Hangulat

The Fray - How to save a life

"Where did I go wrong, I lost a friend"

Pillanat

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Olvas

    Címkék

    ákos (9) belhon (5) bringa (13) buli (1) film (11) foci (7) friends (23) gamez (3) gasztro (11) gondolkodik (83) idézget (37) jövő (27) képben (5) kiállítás (3) kocka (10) komikus (20) koncert (10) könyv (8) kreatív (15) külhon (12) lak (2) mindennapok (75) mobilkép (5) mozgókép (12) múlt (17) offer (14) párperc (36) pszf (28) reklám (6) sdf (3) snowsport (5) túra (2) vik (21) világ (38) zene (64) zöld (4) Címkefelhő

    2009 zenei élményei

    2009.12.31. 23:36 :: Franyek

    Bulváros évösszegző bejegyzés helyett jöjjön egy szösszenet arról, hogy milyen zenei dolgokkal futottam össze idén. /Előre bocsátom, hogy tudom, hogy a HD-s videók kilógnak a képből, de most ez nem izgat. Majd egyszer jó lesz. Vagy nem.../

    Kezdeném az örök kedvenccel, aki idén is erősen rányomta a bélyegét az évemre, és ha hír morzsáim nem tévesek, akkor jövőre már Bánfalvi Sanyival kiegészülve csapnak a húrok közé a srácok. Várjuk! Igazából az idei kedvencek a Keresd meg a lányt és a Szabadíts fel, de jó minőségben csak a kedvenc listámon negyedik helyre szorult Hajnal van megint volt fenn.

    A 2009-es év legnagyobb kedvence (Ákost is lenyomva, bocsesz) a Franz Ferdinánd volt. Ehhez sok mindent nem fűznék. Meg kell hallgatni az albumot, és KÉSZ.

    Új lemezzel örvendeztetett meg a Depeche Mode, a Placebo és a Muse is.

    Aztán itt volt még a The puzzle

    Kis hazánkba látogatott Suzanne Vega. /Ez egy meglepően jó minőségű felvétel a koncertről./

    Nem szabad elsiklani Péterfy Bori új lemeze mellett sem.

    Rajtuk kívül még nagyon sok Parov Stelar-t, Kaiser Chief-et, Razorlight-ot, I'm from Barcelona-t, Ska-P-t, Brains-t, Colorstars-t, The Ting Tings-t, Maximo Park-ot és még soksok mindent hallottam, láttam, éreztem és így visszagondolva (miközben azt hittem, hogy alig volt zenei élmény az idén) arra döbbentem rá, hogy nincs is igazam és a sok egyéb dolog mellett azért ez az év is elég tartalmasra sikeredett.

    Szólj hozzá!

    Címkék: zene ákos

    A bejegyzés trackback címe:

    https://franyek.blog.hu/api/trackback/id/tr931634068

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása