Clown's life

Egy vérbeli bohóc

„Szerintem az a rock and roll, hogy elmondod a véleményed, akkor is, ha veszélyekkel jár, nem tojsz be, ha emiatt valaki elfordul tőled."

Ákos

Hangulat

The Fray - How to save a life

"Where did I go wrong, I lost a friend"

Pillanat

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Olvas

    Címkék

    ákos (9) belhon (5) bringa (13) buli (1) film (11) foci (7) friends (23) gamez (3) gasztro (11) gondolkodik (83) idézget (37) jövő (27) képben (5) kiállítás (3) kocka (10) komikus (20) koncert (10) könyv (8) kreatív (15) külhon (12) lak (2) mindennapok (75) mobilkép (5) mozgókép (12) múlt (17) offer (14) párperc (36) pszf (28) reklám (6) sdf (3) snowsport (5) túra (2) vik (21) világ (38) zene (64) zöld (4) Címkefelhő

    Semmi sem lesz ugyanúgy, mint régen

    2009.10.17. 23:28 :: Franyek

    Nem éppen focizós idő volt ma, de nekünk muszáj volt rúgni a bőrt. Kezdtük a délutánt egy jó kis bemelegítéssel és éreztem a bokám. Valami nem stimmel. A törött bokám. Történt már vagy 4-5 éve, meg nem is volt olyan súlyos a dolog, de szerintem megérezte ezt a farkasordító hideget. 5-10 perc melegítés után elmúlt, de arra kellett rájönnöm, hogy soha sem lesz olyan, mint régen.

    Olyan jó újra látni őket. Nézem őket és mindig a régi emlékek jutnak eszembe. Régi idők. Anno végük lett, mert elrontottuk. Rossz volt, de most itt az új esély, hogy szépítsünk. Szépíthetünk, de nekem akkor is a régi emlékek ugranak be. Jó velük, de nem olyan, mint régen. Talán nem is lesz olyan soha sem, amiről csak mi tehetünk. Eltörtük és nehéz megragasztani. Vigyázzatok!

    légy résen, hogy mit ér a kincsed,
    ne akkor tudd meg, mikor már nincsen,

    HS7

    Szólj hozzá!

    Címkék: foci gondolkodik

    A bejegyzés trackback címe:

    https://franyek.blog.hu/api/trackback/id/tr221457079

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása