Clown's life

Egy vérbeli bohóc

„Szerintem az a rock and roll, hogy elmondod a véleményed, akkor is, ha veszélyekkel jár, nem tojsz be, ha emiatt valaki elfordul tőled."

Ákos

Hangulat

The Fray - How to save a life

"Where did I go wrong, I lost a friend"

Pillanat

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Olvas

    Címkék

    ákos (9) belhon (5) bringa (13) buli (1) film (11) foci (7) friends (23) gamez (3) gasztro (11) gondolkodik (83) idézget (37) jövő (27) képben (5) kiállítás (3) kocka (10) komikus (20) koncert (10) könyv (8) kreatív (15) külhon (12) lak (2) mindennapok (75) mobilkép (5) mozgókép (12) múlt (17) offer (14) párperc (36) pszf (28) reklám (6) sdf (3) snowsport (5) túra (2) vik (21) világ (38) zene (64) zöld (4) Címkefelhő

    Vihar előtti csend

    2010.05.29. 11:22 :: Franyek

    Csörren az óra. Milyen nap van ma? Mit kell csinálnom? Jah, hogy ma kell az ország másik végébe mennem a saját őrültségem miatt.
    Állok a zuhany alatt és az jár a fejemben, hogy odi mindig aztat mondja, hogy egy koncert napja ünnepnap (ő a koncert alatt természetesen mindig a közös kedvencünk koncertjét érti). Ebben teljesen igaza van, mert nem mindennapi egy-egy ilyen alkalom, meg kell adni a módját, de az ünnepekre az ember valahol belül is felkészül. Én meg csak ott álltam, vártam, hogy talán megtisztel jelenlétével a forróvíz, de tudom, hogy reggeletne csak a langyossal kell beérnem, és nem érezte, az ünnepi hangulatot. Múlt vasárnap annyira fel voltam spanolva, hogy nem lehetett megállítani abban a tervemben, hogy én már pedig májusban megnézem magamnak aztat a produkciót. Most meg semmi. Lehet a közelgő jövőheti megmérettetések által keltette izgalom elnyomja a várakozás által keltettet. Most legszívesebben maradnék a seggemen, de tudom, hogy úgy is megbánnám.
     

    Szólj hozzá!

    Címkék: koncert mindennapok gondolkodik

    A bejegyzés trackback címe:

    https://franyek.blog.hu/api/trackback/id/tr672039944

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása