Clown's life

Egy vérbeli bohóc

„Szerintem az a rock and roll, hogy elmondod a véleményed, akkor is, ha veszélyekkel jár, nem tojsz be, ha emiatt valaki elfordul tőled."

Ákos

Hangulat

The Fray - How to save a life

"Where did I go wrong, I lost a friend"

Pillanat

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Olvas

    Címkék

    ákos (9) belhon (5) bringa (13) buli (1) film (11) foci (7) friends (23) gamez (3) gasztro (11) gondolkodik (83) idézget (37) jövő (27) képben (5) kiállítás (3) kocka (10) komikus (20) koncert (10) könyv (8) kreatív (15) külhon (12) lak (2) mindennapok (75) mobilkép (5) mozgókép (12) múlt (17) offer (14) párperc (36) pszf (28) reklám (6) sdf (3) snowsport (5) túra (2) vik (21) világ (38) zene (64) zöld (4) Címkefelhő

    Zabáljuk a pop kultúrát

    2009.05.19. 16:45 :: Franyek

    A sűrű hétköznapokba mindig belecsúszik egy kis kultúra, mert az kell! Mindig meg akarok emlékezni róluk, de ez nem sűrűn szokott sikerülni. Most egy csokorra összegyűjtöm, hogy mik voltak itten a közel múltban.

    • Múlt héten mutatták be az Angyalok és Démonokat a mozikban. Mivel imádom azt a könyvet, ezért nem hagyhattam ki. Szépen el is mentem és mint a Da vinci kód után, most is csalódtam. Ratyi kérem szépen. Inkább mindenki olvassa el, mert az úgy százszor izgalmasabb. Aláírom, hogy ezt a történetet nehezen lehetett volna belesűríteni 2,5 órába, de akkor minek próbálkoznak?! 1-2 szereplő, mellékszál kimaradt. Kicsit megváltoztatták a sztorit és Robert Langdon sokkal gyorsabban jön rá a rejtvény darabjaira, mint a könyvben. A könyv pedig pont ezért izgalmas. Ez pedig semmiképpen sem.
    • Pár hete sikerült kemény 1000 HUF-ért beszereznem a Volvert DVD-n. Bár féltem, mert amikor a Love Actually-t vettem meg DVD-n hasonló boltban, hasonló árért, akkor a film felénél elkezdett akadozni. Nem lehet végig nézni. Volvernél is voltak hasonló problémáim, de Veszprémbe ezért nem megyek vissza. A film viszont zseniális. Még úgy is, hogy nem bírtam egy huzamban végig nézni. Ízig, vérig spanyol. A mentalitás, a szereplők, az elvetemültségek, a dalok...Őrültek ezek a spanyolok, de nekem pont ez tetszik bennük.
    • Andy Warhol kiállításra nem is, de Anton Corbaijn-ra sikerült eljutnom. Néhány képet nem nagyon értettem, hogy miért is olyan szép, de amúgy respect. Finoman fogalmazva ő teljesen máshogy közelíti meg a sztárokat, mint ahogy szokás. A kevésbé csillogó oldalukat láthatjuk. Meg lehet nézni pár klipet, amiket ő rendezett, illetve kiemelt időpontokban be lehet ülni a Controll-ra. Arra én is beneveznék még egyszer!
    • Mostanság pedig Szergej Lukjanyenko Éjjeli őrség című könyve forog a kezemben. Moszkva, orosz kultúra, vámpírok harca, egy emberin túli világ. Kicsit olyan Man in balck-es számomra, csak vámpírokkal. Nah jó, egyáltalán nem olyan csak ez a bujkálás a földönfutók elől mindig azt juttatja eszembe. Az egészben az a kár, hogy piszokul nincs időm olvasni. Pedig már lassan egy hónapja olvasom, de nem bírok a végére érni. Mindig olyankor kerül a kezem ügyébe, amikor már 2 oldal után elalszom.
    • Végezetül pedig mindenki lássa, hallgassa, ízlelje, érezze a számomra legkedvesebb Muse számot.

    Szólj hozzá!

    Címkék: zene film könyv kiállítás offer

    A bejegyzés trackback címe:

    https://franyek.blog.hu/api/trackback/id/tr261127005

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása