Clown's life

Egy vérbeli bohóc

„Szerintem az a rock and roll, hogy elmondod a véleményed, akkor is, ha veszélyekkel jár, nem tojsz be, ha emiatt valaki elfordul tőled."

Ákos

Hangulat

The Fray - How to save a life

"Where did I go wrong, I lost a friend"

Pillanat

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Olvas

    Címkék

    ákos (9) belhon (5) bringa (13) buli (1) film (11) foci (7) friends (23) gamez (3) gasztro (11) gondolkodik (83) idézget (37) jövő (27) képben (5) kiállítás (3) kocka (10) komikus (20) koncert (10) könyv (8) kreatív (15) külhon (12) lak (2) mindennapok (75) mobilkép (5) mozgókép (12) múlt (17) offer (14) párperc (36) pszf (28) reklám (6) sdf (3) snowsport (5) túra (2) vik (21) világ (38) zene (64) zöld (4) Címkefelhő

    Kezdet előtt

    2011.04.03. 09:53 :: Franyek

    Amennyire elvárt lett volna, hogy izguljak, annyira nem sikerült. Az lenne a normális, hogy ha az utazás előtti éjjel ne tudjak aludni az izgalomtól. Igazából teljesen meg is feledkeztem a holnapról, addig a pillanatig, amikor reggel fél 7kor csörgött a telefonom, hogy kelés van. Ébredés és észbekapás, hogy nem szabad visszaaludni, mert ma repülünk.

    A nagy kaland. Kicsit félek tőle, de a dolgok sodrásában mindig megfeledkezek róla. Voltak félelmeim az úttal kapcsolatban, de 1-1 levél mindig megnyugtatott. Csak egy dolog van, amiben nem vagyok biztos, meg fogják érteni, amit akarok? Vagyok annyira épeszű, hogy elmondjam, amit gondolok? Sokszor úgy érzem, hogy igen, de sokszor meg, hogy nem. A válasz felkutatására egyetlen mód van. Meg kell próbálni. Rendben, megyek is. Hasta luego Budapest, hola Madrid.

    Szólj hozzá!

    A bejegyzés trackback címe:

    https://franyek.blog.hu/api/trackback/id/tr1002795424

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása