Clown's life

Egy vérbeli bohóc

„Szerintem az a rock and roll, hogy elmondod a véleményed, akkor is, ha veszélyekkel jár, nem tojsz be, ha emiatt valaki elfordul tőled."

Ákos

Hangulat

The Fray - How to save a life

"Where did I go wrong, I lost a friend"

Pillanat

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Olvas

    Címkék

    ákos (9) belhon (5) bringa (13) buli (1) film (11) foci (7) friends (23) gamez (3) gasztro (11) gondolkodik (83) idézget (37) jövő (27) képben (5) kiállítás (3) kocka (10) komikus (20) koncert (10) könyv (8) kreatív (15) külhon (12) lak (2) mindennapok (75) mobilkép (5) mozgókép (12) múlt (17) offer (14) párperc (36) pszf (28) reklám (6) sdf (3) snowsport (5) túra (2) vik (21) világ (38) zene (64) zöld (4) Címkefelhő

    Már nem az, ami volt

    2010.03.14. 02:51 :: Franyek

    Már régen meg akartam tenni, hogy előhívatok egy 'pár' képet. Ez a pár kép kicsit több, mint pár, ezért nem kis meló volt szétválogatni. Még akkor is, hogy ha csak az elmúlt egy év terméséből szemezgettem. Rengeteg minden történt. Egy biztos, 180 fokot fordultam, na jó akkor csak 120at, de az is nagyon sok! Viszont nem erről akarok most írni, hanem az emlékekről.

    Csak 1 évet néztem vissza, de ezzel elindult bennem egy lavina, ami által jött a többi is. A múlt, az emlékek. Nem tudom eldönteni, hogy helyesen tettem, amit tettem vagy sem. Visszanézek, és már nincs az, ami volt. Régi barátok, kedves emberek, végtelen szabadság, otthon melege, kontrollingos órák, gyártelepi focik, hétvégi bringázások, és mi egymás. Viszont van más, ami más szempontból szép, jó. Mire jó egyáltalán ezeket felidézni? Hogy bebizonyosodjon, hogy jobb ez így? Hogy hiányozzanak a régi dolgok? Hogy elkönyveljem magamban, hogy a múlt év sem múlt el semmiség nélkül? Hogy akarjak újra abban a korban élni? Mire jó a múlt idézés? Jobban élek, mint egy éve? Azt hiszem igen, de már soha se fogom megtudni, hogy milyen lett volna, hogy ha másképp csinálom.

    F: nem tetszik nekem sem, hogy a régit totál felváltja az új, de mégis jó...

    M: a lényeg, hogy tessen és hogy legyen időd találkozni, amikor szeretnéd :)

    Szólj hozzá!

    Címkék: múlt gondolkodik

    A bejegyzés trackback címe:

    https://franyek.blog.hu/api/trackback/id/tr401838058

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása