Clown's life

Egy vérbeli bohóc

„Szerintem az a rock and roll, hogy elmondod a véleményed, akkor is, ha veszélyekkel jár, nem tojsz be, ha emiatt valaki elfordul tőled."

Ákos

Hangulat

The Fray - How to save a life

"Where did I go wrong, I lost a friend"

Pillanat

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Olvas

    Címkék

    ákos (9) belhon (5) bringa (13) buli (1) film (11) foci (7) friends (23) gamez (3) gasztro (11) gondolkodik (83) idézget (37) jövő (27) képben (5) kiállítás (3) kocka (10) komikus (20) koncert (10) könyv (8) kreatív (15) külhon (12) lak (2) mindennapok (75) mobilkép (5) mozgókép (12) múlt (17) offer (14) párperc (36) pszf (28) reklám (6) sdf (3) snowsport (5) túra (2) vik (21) világ (38) zene (64) zöld (4) Címkefelhő

    Pihenek majd késöbb az égben

    2009.08.26. 08:23 :: Franyek

    Reggel van. Két választási lehetőség van. Gyorsan felkel és összekapja magát egy laza reggeli futásra. Vagy további forgolódásba kezd és ábrándok, párnák között vár a csodára. Gyors futtatás... Minek? Nincs ezeknek értelme. Végül az első variációra voksol. Gyors öltözés, zene, kulcs, napszemüveg és irány kifelé.

    A nap már tüzesen süt, de a levegő még hűvös. Pár méter után már nem érdekes. Haladás van. Fák, kutyák, házak, korán kelő nyugdíjasok. Egyik se érdekes, csak a haladás és a zene. Próbál a zenére hagyatkozni és falni a métereket. Közben megjelennek az első izzadtság cseppek, amik nem a fáradtságnak, hanem sokkal inkább a napnak köszönhetők. A zene gyenge, a gondolatok nyernek, de miért? Minek? Nincs értelme.

    Álmok. Megálmodva olyan szépek, de terítékre kerül a valóság és lelombozódik a kedv. Mi is volt? Mi is van? És legfőképpen mi lesz? Nem tudja. Nem érdekes. Csak egy szerencse van. Az a napszemüveg. Egyenesen napba fut, a fény felé. Nem könnyű, de képtelen lenne vele szemezni a szemüveg nélkül. Éget, fáj, de megy tovább. Egy idő után a Nap látványa már könnyet fakaszt. Nem lehet nyugodtan felé futni. Szerencse, hogy az 'álarc' mögé senki se lát. Nem is akarja, hogy sokan bámulják. Csak fut tovább. Messze a nap? Meddig lehet bírni a fényét? El lehet egyáltalán érni? Nem tudja, de mást nagyon nem tehet. Nap nélkül nincs értelme. Nélküle semminek sincs értelme. Ezért kezd minden napot futással, hát ha egyszer eléri a Napot.

    Szólj hozzá!

    Címkék: kreatív

    A bejegyzés trackback címe:

    https://franyek.blog.hu/api/trackback/id/tr141324828

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása