Clown's life

Egy vérbeli bohóc

„Szerintem az a rock and roll, hogy elmondod a véleményed, akkor is, ha veszélyekkel jár, nem tojsz be, ha emiatt valaki elfordul tőled."

Ákos

Hangulat

The Fray - How to save a life

"Where did I go wrong, I lost a friend"

Pillanat

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Olvas

    Címkék

    ákos (9) belhon (5) bringa (13) buli (1) film (11) foci (7) friends (23) gamez (3) gasztro (11) gondolkodik (83) idézget (37) jövő (27) képben (5) kiállítás (3) kocka (10) komikus (20) koncert (10) könyv (8) kreatív (15) külhon (12) lak (2) mindennapok (75) mobilkép (5) mozgókép (12) múlt (17) offer (14) párperc (36) pszf (28) reklám (6) sdf (3) snowsport (5) túra (2) vik (21) világ (38) zene (64) zöld (4) Címkefelhő

    amikor a bevezetést leelőzi a tárgyalás

    2010.05.25. 03:08 :: Franyek

    A minap szemtanúja lehettem valaminek a kezdetének. Aranyos gesztusok. Apró mosolyok. Finom, szinte észrevehetetlen érintések. Udvarias megmozdulások, és az a távolságtartás, ami egy bimbózó kapcsolat kezdetén mindig ott lobog, mikor még eldöntetlen a dolog, amikor még lehet előre menni, de semmi baj, ha megállt parancsolnak, mert még semmi sem történt. Az ember azt hinné, hogy ez egy hétköznapi jelenet egy szép napsütéses vasárnap délutánon, vagy mégsem?!

    Nap, mint nap hallom az újabb, és újabb történeteket a kapcsolatok kezdetéről, de valahogy mind hasonlóan kezdődik. "Volt az a buli..." aztán a többit már mindenki össze tudja rakni magában, de hol vannak a lovagok?! Így olyan könnyű elkezdeni valamit. Bele a közepébe, aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem. Ez a mi generációnk? Akik csak így képesek valamit elkezdeni? Hol van a bátorság az első lépésre? Ennyire félnénk a kudarctól? Persze később, már annyira mindegynek tűnik, hogy az a valami anno hogyan kezdődött, csak mosolygunk rajta, de ebben hol a kihívás? Milyen történet az olyan, ami így kezdődik? Mindig egyszerűbb a dolgok könnyebbik végét megfogni, de így milyen a győzelem íze? Mondhatjuk, hogy így is lehet édes, mert végül is ott vagyunk, ahol. Jó ez így, ahogy van, vagy teljesen mindegy? Én akkor sem látok itt lovagokat. Hova jut így a világ...

    5 komment

    Címkék: világ gondolkodik

    A bejegyzés trackback címe:

    https://franyek.blog.hu/api/trackback/id/tr512029173

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Zsuzsiráf 2010.05.25. 09:15:42

    ez sajnos így van.
    és ma már nincs olyan, hogy napokat várunk egy bíztató telefonra, vagy SMSre, mert az illető úgyis felvesz MSNre, ami szinte megöli a romantikát, mert ott csak annyin kell vacilálni, hogy vajon ír-e vagy sem.

    Zsuzsiráf 2010.05.25. 09:29:28

    és ha nem, hát írok én.

    sylverdevil · http://sylverdevil.hdweb.info 2010.05.25. 10:14:01

    én azért nem vagyok ilyen borulátó, szerintem ottvan azért még a hagyományos, izgulós móka is :)

    pottyospitypang 2010.05.25. 10:49:37

    1-2 pasi tud kritikán aluli lenni ilyen szempontból. Volt olyan ismerősöm, aki azt mondta, hogy milyen jó, hogy nem kell megjegyezni az éjszaka után a lány nevét, mert másnap úgyis bejelöli a lány iwiw-en.. Nesze neked, romantika..

    Franyek 2010.05.25. 22:10:56

    @Zsuzsiráf: Az MSNen monnyon le :P Vajon mi lehetett akkor, mikor még telefon se volt... Mindenesetre szerintem a telefon nem ölte meg annyira a dolgok romantikáját, mint manapság a Net. Tény, hogy azon keresztül könnyebb tartani a kapcsolatot, de e mellett emberek kommunikáció képességét is megöli. Nehezebben megyünk oda egy másik emberhez, kezdeményezünk kapcsolatot (bármilyet), szokatlanabb megszólalni, mert rengetegen a neten élik az éltük. Facebook, MSN egyebek...

    @sylverdevil: Azt mindig is tudtam, hogy te egy rendes srác vagy, de kivétel erősíti a szabályt ;)

    @pottyospitypang: Ezen jót röhögtem :D Bár nyilván az ilyen kaliberű pasikat nem az olyan látásmódú lányok szeretnék, akik hiányolják a butuskás kezdeteket :)

    Lehet azért szeretem annyira a Budapest Bár dalait, mert abban érzem ezt a jellegű romantikát...
    süti beállítások módosítása